Jaguar-träff i dimma på Onsala herrgård
 Företagsfoto - Porträttfoto - Bröllopsfotograf | Fotograf Stig Albansson
»
Eventfoto

Jaguar-träff i dimma på Onsala herrgård

Svenska Jaguarklubben


Jaguar-träff i dimma på Onsala herrgård

Minns inte exakt hur många bröllop jag fotograferat på Onsala herrgård, men alla har varit speciella. Ett lite mer än andra då hela gården byggdes om och fotograferingen pågick i 17 timmar. 

Har alltid känt mig väldigt välkommen när jag varit där. Mårten, Annika, personalen i köket och serveringen, alla bidrog de till trivseln. Inte minst genom maten de serverade om man var där och gjorde ett heldagsbröllop.

Med det här som bakgrund, så kände jag en lätt chock när jag såg i tidningen att de första ensamkommande barnen flyttat in på herrgården. Den är nu ett flyktingboende. Vilket ju på sitt sätt är fantastiskt, att den kommer till användning. 

För mig blev det nog bara en slags insikt om att vi nu lever i en annan tid. Det som varit konferensanläggningar och platser för fina middagar och bröllop är nu något annat. Gissar att det är ett viktigt uppvaknande till något nytt, men måste erkänna att jag på ett personligt plan känner en sorg. En sorg över att inse att en epok, och en tid som varit väldigt fin och viktigt för mig i mitt arbete och liv nu är över. Något mer bröllop på Onsala herrgård kommer jag nog inte att fotografera. 


Tack till all som varit en del av denna tid!

Location: Onsala herrgård.

Keywords: Onsala HerrgŒrd (3), Svenska Jaguarklubben (6).