Vi har idag lanserat Human Touch Body & Brains nya hemsida. De erbjuder tjänster både för privatpersoner och företag. De jobbar med att vägleda människor till en djupare och varaktig förändring på fysisk, emotionell och andlig nivå. Välkommen att besöka sidan och läsa mer på www.human-touch.se

Målet med sidan har varit att få en ren, tydlig presentation av dem som jobbar på Human Touch. Att det också skall vara lätt att boka dem har också varit en viktig del i designarbetet. Färgerna som använts till sidan är vitt och olika nyanser av grått, med rött som accentfärg. Rött för elden och energin.

Porträtten har vi fotograferat i studion, och ett tyg har använts som bakgrund för att mjuka upp och ge mera liv till bilderna. Uppställningen är gjord så det skall gå lätt att fotografera fler personer på samma sätt när Human Touch tar in nya medarbetare.

Sidan är utvecklat i WordPress så de själva lätt skall kunna lägga in nytt material. Viktigt har också varit att göra den responsiv så att den fungerar lika bra på både dator, läsplatta och mobil. Texter och bildbyråbilder har Susanne Göransson stått för, och hon är även ägare till Human Touch Body & Brain. 

0 kommentarer