Bröllopsmässan Göteborg - Tim´s Time - Tema Vår
Fotograf Stig Albansson
Home »
Eventfoto

Bröllopsmässan Göteborg - Tim´s Time - Tema Vår

På detta pigga och färgglada sätt gestaltar Tim Mårtensson ett vår-ligt bröllopspar. Kläder inte tänka att köpas utan fungera som ögongodis och inspiration på modevisningarna på mässan

Kanske öppnar kollektionen upp sinnena på betraktarna så att några får impulser att ta ut svängarna på sitt eget bröllop. Förstå att konventioner finns där som något man kan förhålla sig till, men inte strikt behöver följa. 

Och helt säkert gav dessa och övriga kläder Tim Mårtensson visade på mässan glädje till alla som såg dem. Och vad mer kan man begära? Ja kanske att en del av den glädjen även förmedlas via de bilder du ser här på min hemsida. för du befinner dig ju inte på mässan, utan ser på fotografier från den. 

Kanske låter kryptiskt, men vad jag försöker peka på är bildens och då speciellt fotografiets kraft. Att så mycket kan kommuniceras via ett foto. Så mycket så det känns som om vi förflyttar oss någon annanstans, och till och med tar det vi ser för "verkligt". 

Är det så? Är det vi ser verkligt? Eller är det en av många olika möjligheter?

Vet inte riktigt hur jag hamnade i dessa tankegångar..? Hade ju tänkt skriva om just bröllopsmässor. I Göteborg. På Konserthuset. Men av någon anledning halkade jag in på några filosofiska funderingar. Så kan det gå..Location: Viktor Rydbergsgatan 2, 412 56 Göteborg.

Keywords: Bröllopsmässa (9), göteborg (29), Konserthuset (9).

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden