Spegling på Semcon´s fasad med bilar och molnhimmel
Fotograf Stig Albansson
Home »
Eventfoto

Spegling på Semcon´s fasad med bilar och molnhimmel

Magasinsjobb för CEO Magazine. Glasfasad med bilar, blå himmel och molnreflektioner på Semcon Sveriges huvudkontor på Hisingen i Göteborg.

I samband med en fotografering av Semcons VD togs även bilder på deras tjusiga byggnad. Det som man först ser är den speciella glasfasaden, som blivit mycket omtalad och uppskattad både av besökare, de som arbetar i fastigheten, och av internationell expertis inom arkitektur.

Tycker det är fascinerande med arkitektur som förskjuter gränserna mellan inre och yttre. 

Tänker också att det ger extra boost att komma till jobbet på morgonen och mötas av detta skådespel. Miljön påverkar oss mer än vad vi kanske tänker på i allmänhet. 

Som fotograf och tillfällig besökare kände åtminstone jag mig inspirerad, och förhoppningsvis kan även ni som ser denna bild känna en våg av inspiration komma mot er.


Att få utföra jobb för internationella magasin är också alltid kul. Det var första gången jag arbetade för CEO Magazine, och det var spännande att få ta del av sättet de arbetade på. 


 

Semcon är ett internationellt produktutvecklingsföretag med ca 3 000 medarbetare som representerar en lång rad olika expertkunskaper. Det ger dem kapaciteten att vara en effektiv partner genom hela produktutvecklingsresan för globala kunder inom till exempel fordon, energi, telekom och life science. Men också flexibiliteten att agera som specialister vid lokala, mindre projekt.
Location: Lindholmsallén 2, 417 55 Göteborg.

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden