Familjefotograf Göteborg - Foto i  Botaniska trädgården
Fotograf Stig Albansson
Home »
Fotograf Stig Albansson

Familjefotograf Göteborg - Foto i Botaniska trädgården

Familjefotografering i Botaniska trädgården, Göteborg

Härligt somrig familjefotografering Botaniska trädgården i Göteborg. Sommar, sol och en glad familj. Vad mer behövs? Jo en fotograf.. 

Det fina med att göra sin familjefotografering utomhus är att allt får lov att vara mer naturligt. Barnen kan springa runt på en större yta. Ja även de vuxna kan springa runt..

Och när barnen hittat något som intresserar dem så kan vi passa på att ta bilder på föräldrarna. Något de ofta inte fått gjort sedan de gifte sig. 

Det finns många fina platser att fotografera på i Göteborg. Botaniska, som vi är på här ger många möjligheter. Slottskogen likaså. Sedan finns ju Trädgårdsföreningen om man vill vara ännu mer centralt. Sedan är det många som vill komma ut till havet, och då har jag förslag på några platser som fungerar fint. Den jag mest använder har både träd och en kort väg ner till hav, klippor och sand.

Du börjar enklast bokning av din egen familjefotografering genom att skicka mig ett meddelande från Kontaktsidan. Berätta kort om dina tankar så hör jag av mig så snart som möjligt! 

Location: Botaniska trädgården, Göteborg.

Keywords: Familjefoto (25).

Copyright © 2021 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden