Festen kan börja i kongressalen Gothia Towers
Fotograf Stig Albansson
Home »
Fotograf Stig Albansson

Festen kan börja i kongressalen Gothia Towers

Festligt, folkligt och fullsatt.

Ja så kanske man kan beskriva säljkonferensen på Gothia Towers I Göteborg vintern 2018. 700 delegater från hela världen träffades för att berätta om och lyssna på företagets planer för framtiden.

Att anordna en konferens för 700 delegater är ett omfattande arbete. När det också handlar om tre dagar och föreläsningar i alla tillgängliga salar på Gothia Towers så krävs det ju att organiserandet är extremt välplanerat. Det var precis så jag upplevde detta evenemang.

Mitt jobb som fotograf handlade om att fånga möten, ögonblick, föreläsare, publik på ett bra sätt, och dokumentera hur de olika stationerna satts upp. Sedan som så ofta så var det en galamiddag i stora kongressalen inkluderad där priser delades ut och underhållning gavs.

Prisbordet vid galamiddag med Nokia på Gothia Towers

Och priser var det många. Blir tydligt att en konferens inte bara handlar om att inhämta kunskap och träffa människor rent allmänt, utan har ett stort drag av teambuilding inbyggt när det fungerar som bäst. Bland annat genom att premiera de som gjort bra ifrån sig inom sina respektive områden, och då även ingjuta ett sunt drag av tävlan mellan olika enheter och länder.

Vem vann mest? Ja säg det.. men för mig blev både eventbyrån och företaget som hade konferensen stora vinnare. För väldigt fint genomförande och ett stort mått av positiv energi. Tack för att jag fick vara en del av detta!

Location: Gothia Towers, Conference Hall, Gothenburg, Sweden.

Keywords: conference, event (11), eventfoto (7), fotograf göteborg (46), Gothenburg Congress Center (8), konferens, Photographer, sweden (16).

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden