Förfotografering inför bröllop, par från Göteborg
Fotograf Stig Albansson
Home »
Fotograf Stig Albansson

Förfotografering inför bröllop, par från Göteborg

Förfotografering inför bröllop med par från Göteborg

Förfotografering. Provfotografering. Förlovningsfotografering. Parfoto. Ja, det finns många olika namn på en sådan här fotografering och de är alla mer eller mindre bra försök att benämna det som i USA kallas Engagement Session.

Och det är ofta så de görs, som en fotografering innan bröllopet. Ibland gör jag korta fotograferingar i samband med att jag träffar blivande brudparen i studion för ett planeringsmöte, och ibland gör vi en längre fotografering och flyttar på oss mellan olika platser. Just denna fotografering är ett mellanting. Vi började vid studion och åkte sedan runt för att få med fler miljöer.

När fotograferingen görs innan bröllopet fyller de flera funktioner. Paren får bilder de kan använda till sin inbjudan, eller som ett bildspel på mottagningen. Görs fotograferingen i god tid kan vi också få fram en fotobok som kan ligga framme på mottagningen/festen. En trevlig variant är när man lämnar tomma sidor i boken så gästerna kan skriva en hälsning där till brudparet.

Det är ju inte nödvändigt att man skall gifta sig för att kunna göra en parfotografering. Den passar lika bra när som helst. Man kanske vill fira sin relation, och få bilder från en tid man vet att man vill minnas om några år.

Location: Torsgatan 3A, 41104 Göteborg.

Copyright © 2022 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden