Fotografering monter - Ducati på Motorcykel-mässan
Fotograf Stig Albansson
Home »
Fotograf Stig Albansson

Fotografering monter - Ducati på Motorcykel-mässan

Snyggt Showroom för Ducati xDiavel på MC-mässan, som hölls på Svenska Mässan i Göteborg 2016

Rummet går i svart, som motorcyklarna. Mässmontern är designad av Parad Design Solutions från Stockholm som rönt mycket uppskattning för sina snygga monterlösningar.


Parads träffsäkra produktlanseringar har bidragit till Ducatis framgångar i Sverige

Tobias Persson, Nordic Sales Manager , Ducati North Europe


Bilderna används på Parads hemsida, och används också för ett ge deras kunder en återkoppling och förståelse för hur montern sett ut och fungerat på mässgolvet. 

Jag har fotograferat montrar åt Parad under många år både på Svenska Mässan och på Eriksbergshallen, och det finns nu ett stort samförstånd om hur bilderna skall göras i varje enskilt fall.

Rummet som byggts upp till Ducati xDiavel var spektakulärt. Svarta väggar, och sparsamt men effektivt ljussatt för att framhäva känslan i designen på motorcyklarna. Allt fungerade tillsammans för att ge den lyxiga touch man var ute efter.

Om du ställer ut på en mässa glöm inte att i god tid boka in en fotograf som kan dokumentera hur montern såg ut. Det är ofta mycket jobb som går åt att planera och bygga en monter, och sedan har man ofta hektiska dagar när väl mässan pågår. 

Så även om många idag använder mobilen och postar snabba uppdateringar till sin Facebooksida så är det inte samma sak som att få snygga och professionella foton gjorda. 

De bilderna kan få ett stort och långvarig värde om man ser till att använda dem till olika typer av marknadsföring innan nästa mässa är på gång. 

Välkommen att höra av dig om du vill diskutera en fotografering med mig!

Stig


Location: Svenska Mässan, Mässans gata, Korsvägen, Göteborg, Sweden.

Keywords: ducati (3), göteborg (29), mc-mässa (3), motorcycle fair (2), parad design solutions (6), svenska mässan (5), Sverige (4), sweden (16).

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden