Personalfoto till hemsida av medarbetare på GHS
Fotograf Stig Albansson
Home »
Fotograf Stig Albansson

Personalfoto till hemsida av medarbetare på GHS

Avslappnat porträttfoto fotograferat i studio

Medarbetare på GH Shipping i Göteborg. Fotograferat i studio mot vit bakgrund.

För att kunna göra bra porträttbilder behöver fotografen få dem som står framför kameran att slappna av och visa vilka de är på ett naturligt sätt. En del personer har lätt för det men de flesta som blir fotograferade är inte vana att stå framför en kamera. Därför blir kontakten mellan fotograf och den som fotograferas viktig. Ofta hjälper det med att le lite åt situationen. Efteråt säger nog de flesta att nej, det var ju faktiskt inte så farligt utan rätt kul. Då har man också fått den bild man vill ha. En bild som visar personen från sin bästa sida.

Personalfoto är viktigt. Vare sig bilderna kommer att synas på ett företags hemsida, på LinkedIn, ett CV  eller på en offert som skickas ut till kund. Bilden är direkt och något mottagaren avläser på ett kort ögonblick. Vill du ge ett gott första intryck är det värt att satsa på att få bra porträttbilder tagna. När du vänder dig till fotograf Stig Albansson är du i trygga händer, och får det resultat du vill ha.

Du behöver inte vara anställd i ett företag för att kunna ta den här typen av porträtt. Många väljer att fotografera sig för att kunna bifoga sina jobbansökningar. Skicka en förfrågan via kontaktformuläret så får du information om nästa steg.

Location: Studion, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Västra Götaland, Sverige.

Keywords: Georg Hansen Shipping (2), GHS (2), Hanjin (2).

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden