Porträtt av tandläkare Martha Wedenmark
Fotograf Stig Albansson
Home »
Fotograf Stig Albansson

Porträtt av tandläkare Martha Wedenmark

Fotografering på plats på tandläkarmottagningen i Göteborg

Denna fotografering gjordes i tandläkarmottagningens lokaler, och för att göra det extra festligt hade vi också med Dina Cedervret som sminkade och fixade till håret på alla. 

Det är ju en fin möjlighet att göra personalvård och arbete samtidigt. Och, en tanke var också att på detta sätt avdramatisera fotograferingen. Det är ju så att många kan känna viss stress inför den. Därför trevligt att ha någon som pysslar om en innan. 

Eftersom mottagningen är så snyggt designad så ville vi få med en känsla av det i porträtten. Det är därför vi fotograferat mot den vägg som är det första man ser när man kliver in genom dörren på Berzeliigatan i centrala Göteborg. 

Sedan är ju det viktiga som vanligt att få till de där avslappnade fina bilderna som den som blir fotograferad känner igen sig i. 

Ibland är det inget större problem. Som ni ser så har tandläkaren Martha själv lätt till ett leende. 

Letar ni efter en duktig och mycket trevlig tandläkare så vill jag verkligen rekommendera Tandläkare Martha Wedenmark. 

Inte bara till det "vanliga" man gör utan även när man söker tandvård som är inriktad på det mer kosmetiska. 

Som det står på hemsidan: "På kliniken arbetar två Klinikassistenter och en tandhygienist samt en ortodontist ( ”tandreglerare” för de svårare fallen).Mottagningen är kvalitetsdiplomerad och medlem i SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry och  AACD, American Academy of Cosmetic Dentistry Förutom allmäntandvård utför vi även kosmetisk tandvård samt implantatbehandlingar. Vi fortbildar oss kontinuerligt och håller oss uppdaterade med de senaste vetenskapliga rönen."Location: Berzeliigatan 14, 412 53 Göteborg.

Keywords: personalfoto (10), porträtt (24), tandläkare.

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden