Barnfoto i studion Göteborg
Fotograf Göteborg - Stig Albansson
»
Porträtt, parfoto, barnfoto & familjefoto

Barnfoto i studion Göteborg

Barnfoto i studio - Göteborg

Livlig, glad, eller stillsam? Ja man vet aldrig på förhand hur en barnfotografering blir. Ofta är den kombinerad med en familjefotografering så föräldrarna får vara med, och ofta också syskonfotografering om sådana finns.

Planeringen gör vi på telefon innan fotograferingen. Jag fotograferar mot rena bakgrunder, oftast vita, grå eller svarta. Vill ni ha med personliga saker på bilderna så går det bra. Kanske en favoritfilt, eller en älskad leksak. Har haft barn i studion som gillar att snickra och då är det hammare som gäller. :)

Något klädombyte kan vara bra att ha med, så att det blir större variation på bilderna. Men ta det med måtta, viktigast är ju uttrycken och det kan behövas att vi är snabba och får bilderna när humöret är bra.

Efter fotograferingen går vi igenom vilka val som finns av olika typer av bilder. Jag visar er olika storlekar och utföranden och vi bestämmer om ni skall komma tillbaks för en bildvisning i studion, eller om ni vill se bilderna hemma på er dator.

Många tycker att det låter bäst att se bilderna hemma, men nackdelen med det är att det kan vara svårt att få det gjort. Dagarna går och annat kommer i vägen.

Alla som bokat in en visning i studion säger efteråt att de varit väldigt glada över det. Jag kan hjälpa er med urvalet och på en timma eller lite mer är allt klart och beställt.

Vill du boka en barnfotografering, eller få mer information om pris så ring eller skicka ett meddelande här från sajten.


Välkommen!

Stig

Location: Torsgatan 3A, 41104 Göteborg.

Keywords: barnfoto (42), fotostudio (3), göteborg (87), porträttfoto (3).

Copyright © 2018 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden