Bröllopsporträtt i Marstrand en solig dag i juni
Fotograf Stig Albansson
Home »
Bröllopsfoto

Bröllopsporträtt i Marstrand en solig dag i juni

Brudpar fotograferade vid Silverpoppeln i Marstrand.

Abstraktion och fokusering på delar av helheten kan ge ett starkt uttryck. Vad upplever du när du ser det här fotografiet? Är det färgerna, ljuset, stillheten eller något annat som talar till dig?

Bilden är ett exempel på en foto som kommit till i stunden, utan att vara uttänkt i förväg. Ofta är det de bilderna som känns mest autentiska och når betraktaren starkast.

Att färgskalan är inom ett begränsat spektrum är också en viktig ingrediens i bilden. Hjälper till att skapa lugn och harmoni i den. Det har uppnåtts genom att bildutsnittet är fokuserat neråt, på parets ben och fötter, och inte redovisar byggnaderna bakom.

Har du funderat på vad din bröllopsfotograf ser? Är han eller hon bra på att fånga det som händer? Eller bra på att få alla att se bra ut. Att visa deras bästa sidor. Eller har du kanske valt fotograf enbart utifrån pris?

För många familjer blir bröllopsbilderna, och speciellt bröllopsalbumet det som lever kvar och blir mer värdefullt med tiden. Det man plockar fram när man vill väcka de positiva känslor till liv som man hade på bröllopsdagen.

Det ens barn och framtida generationer kommer att söka svaren i vilka deras förfäder var. Hur såg de ut, vad tänkte de på, vilken typ av liv levde de?

Om du är någon som uppskattar en fotograf som ser livet i ett längre perspektiv så blir jag väldigt glad om du hör av dig så vi kan se om jag passar att bli er bröllopsfotograf.

Se dig runt på hemsidan, upplev bilderna, och läs texterna så kommer du få en bra uppfattning om vem jag är. Nästa steg blir ett mail eller telefonsamtal.

Ser fram emot att höra från dig!

/Stig

Location: Rådhustorget, Marstrand, Västra Götaland. .

Keywords: attraktion, brudpar (2), mockaskor..

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden