Bröllopsfotograf Rådhuset Göteborg - Brudpar Porträtt
Fotograf Stig Albansson
Home »
Bröllopsfoto

Bröllopsfotograf Rådhuset Göteborg - Brudpar Porträtt

Bröllopsfotografering Rådhuset Göteborg


När ni bokar en professionell fotograf i samband med er vigsel på Rådhuset i Göteborg, så kan ni sedan lugnt överlåta allt till fotografen. Det innebär att era vänner och släktingar kan vara där helt och fullt för er, och slipper försöka få till foton på er.

När jag fotograferar på Rådhuset är det vanligaste upplägget att vi börjar med några bilder från vigselakten, som brukar gå snabbt. Sedan tar vi ett antal gruppbilder om ni vill ha det gjort. Sedan kan vi gå en kort promenad till några fina platser i närheten, och få till de där bilderna ni vet att ni kommer vilja ha när ni blickar tillbaks på bröllopsdage om 10-20 år. De bilderna som berättar om vilka ni var denna dag.

Hör av er om ni vill höra mer om vad jag kan erbjuda. Om det passar är det alltid trevligt och bra att träffas i studion innan. Då får jag en chans att lära känna er innan fotograferingen, och ni får en chans att bli bekanta med mig. Det gör att ni kan slappna av inför fotograferingen, och kan lita på att allt blir som ni vill ha det. 

Efter träffen har ni också fått höra jag jobbar, och fått se bilder och album på tidigare uppdrag. Och jag har fått en känsla av vilka ni är och kan anpassa fotograferingen så att den blir på det sätt som bäst passar er.


Enklast skickar ni ett meddelande från kontaktsidan, och berättar kort om era planer. Jag återkommer sedan till er så snart som möjligt.


Ser fram emot att höra från er!

 

Location: Göteborg.

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden