Bröllopsfotografering på Marstrand
Fotograf Stig Albansson
Home »
Bröllopsfoto

Bröllopsfotografering på Marstrand

Bröllopsfölje i frack och djupblå klänningar med mycket glädje.

Härlig bild på hela bröllopsföljet efter vigseln i Marstrands kyrka. Hela gänget går in för fotograferingen med full energi och mycket glädje.

Bilden önskades av brudparet då de på ett planeringsmöte vi hade innan bröllopet såg en bild jag tagit på ett annat följe i Göteborg. De ville gärna ha något liknande och fick med hela sällskapet på idéen, vilket ju blev väldigt lyckat.

Ofta vill man ju ha en spontan känsla i bilderna, men för att få det behöver man ofta styra upp fotograferingen på ett eller annat sätt. Så det som känns mest spontant och tillfälligt kan vara förberett och uttänkt till stor del.

För att få den här bilden behövde jag dels bestämma var vi skulle ta den, och sedan ge de instruktioner som ledde fram till de uttryck som blev. Helt enkelt be dem gå in helt och fullt i det vi skulle göra. Att det blev så bra beror ju på att alla var med på noterna, och att de inte var rädda för att gå in i rollen. Eller kanske kan man helt enkelt säga att de var ett fint gäng med god kemi mellan sig.

Letar du efter en fotograf som kan fotografera ditt bröllop på Marstrand? Gillar du det du ser här på hemsidan vore det kul om du hörde av dig så vi kan bolla idéer om hur era bröllopsfoton kan komma att se ut.

/Stig


Location: Drottninggatan, 440 30 Marstrand.

Keywords: Bröllop (38), brudparsfoto, Marstrand (14), wedding photography.

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden