Bröllopsfoto - Första Möte vid Aspenäs Herrgård Lerum
Fotograf Stig Albansson
Home »
Bröllopsfoto

Bröllopsfoto - Första Möte vid Aspenäs Herrgård Lerum

"Första mötet" - bröllop på Aspenäs herrgård

Om det passar tidsplanen brukar jag alltid fråga om brudparen skulle vilja att vi arrangerar ett första möte mellan dem. Det ger bra fotomöjligheter och är ett fint tillfälle för paren då de kan börja släppa på den spänning som de kanske känt innan under morgonens förberedelser. Det är också ofta en stark känslomässig stund, speciellt då de flesta par inte sett varann i full bröllopsklädsel. 

När jag märker att detta möte blir till en viktig del av dagen för paren, att det infogas i deras minnen av vad dagen betytt för dem upplever jag att jag gjort mitt jobb på ett bra sätt. Att det sedan finns bilder som visar vad som hände förstärker intrycken över tid, och bilderna blir något de kan gå tillbaks till för att återuppleva den magi som fanns i stunden. 

För att göra dessa minnen rättvisa fungerar det bäst att ha fysiska bilder hängande på väggarna, eller ha dem i ett fint designat album. Även om vi idag lever i en digital tidsålder kan inte det ersätta den känsla som en fint printad förstoring ger. Och det gäller speciellt om man gör bilderna på ett så kallat fine art-papper som tar fram toner och färger på ett organiskt och levande sätt.   


Location: Seatons Allé, 443 91 Lerum.

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden