Familjefotografering vid havet - Fotograf i Göteborg
Fotograf Stig Albansson
Home »
Porträtt privat

Familjefotografering vid havet - Fotograf i Göteborg

Familjefotografering med klassisk referens

Den här bilden av familjen som går på stigen ner mot ljuset och havet är inspirerad av ett klassiskt foto av Eugen Smith. Han kallade sin bild "The Walk to the Paradise Garden" och den kom att symbolisera det hopp människor kände i mitten av 1940-talet.

Denna bild har ingen koppling till den historien, mer än att jag aldrig kan se människor gå längs denna stig med träden runt sig och ljuset bakom utan att tänka på Smith´s bild. Vilket naturligtvis har att göra med att jag är fotograf och har studerat en hel del fotohistoria. Något som var möjligt när jag började med fotografi. Idag i det enorma brus som finns på alla våra sociala medier vet jag inte ens om det är möjligt att se möjlighet till en beskrivning av en fotohistoria. Kanske är det för alltid något som får förknippas med den tid som varit. Framtiden får utvisa detta.

Ja.. så till saken. Kanske har du också tänkt att det vore fantastiskt fint att ha vackra bilder hängande på väggarna hemma på er familj? Bilder som påminner er om det som är viktigast för er. De stunder som visar kontakten mellan er, och de små stunderna som flyr så snabbt.

Dessa stunder behöver inte svepa förbi och sedan bara försvinna. När du ger en duktig fotograf uppdraget att dokumentera en del av er dag så kommer bilder ur den fotograferingen som kommer att just ge er bilder av det mest viktiga. Bilder som ni kommer kunna få glädje och energi av när ni ser dem i er vardag.


Vill du veta mer hur jag kan hjälpa att nå detta? Ring mig, eller kanske ännu bättre, skicka ett meddelande till mig via Kontaktsidan!

Jag ser fram emot att höra från just dig. Att fotografera familjer är något jag verkligen uppskattar och gillar att utföra.

Location: Hinsholmen, Göteborg.

Keywords: barnfoto (14), Familjefoto (25).

Copyright © 2024 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden