Företagsfoto - porträtt Eventfoto Produktfoto   Bröllopsfoto Porträtt & Familjefoto Info Blogg Kontakt   stig@albansson.se +46 (0)705-167277  

Familjefoto mamma barn vid havet - Göteborg - Svartvitt

Familjefotografering med mamma och barn 


Den här bilden är ett exempel på vad jag helst vill fånga när jag fotograferar människor. och då speciellt familjer. 

Dels så finns den fina kontakten mellan barnet och mamman, och dels finns de i en omgivning som känns spännande. Träden sätter en prägel på bilden och säger något om de som är på bilden. 

Annat jag gillar är ljuset och att den är i svartvitt. Ljuset i mammans ansikte beror på att hon tittar upp, vi befinner oss inne i en skog och allt ljus kommer ovanifrån. Det svartvita renodlar bilden, och ger den ett lugn så man kan se det som är huvudmotivet. Mamman och hennes son som sitter på hennes axlar. Kanske kan man också säga att det viktigaste i bilden är den känsla som förmedlas, som finns i leendet och i det lekfulla.


Hur skulle du vilja ha dina familjebilder fotograferade? Är du också någon som dras till träd och natur? Eller är du någon som är mer förtjust i vatten?

Hör av dig via kontaktsidan om du skulle vilja ha din alldeles egna fotografering. Berätta lite om dina tankar så återkommer jag med förslag på hur vi skulle kunna lägga upp er fotografering.


Ser fram emot att höra från dig!


Vänliga hälsningar,

Stig

Location: Hinsholmen, Göteborg.

Keywords: barnfoto (14), Familjefoto (10).