I dag är det 10 år sedan min första fotografering på Thorskogs slott. Det var även första möte med Dina Lavén som jag sedan  arbetat mycket med när mina kunder behövt hjälp med hår & makeup. Minns framförallt hur väl mottagen jag kände mig av brudparens familjer. Brudens far som mötte mig direkt vid ankomsten till slottet och frågade om jag ville ha en kopp kaffe. Uppskattningen från flera som sett bilderna från den förlovningsfotografering vi gjort någon månad innan bröllopet. Sedan denna dag har det blivit många fler bröllop på Thorskogs slott.

Grattis Linda och Luke, och tack så mycket för förtroendet!


Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott
Bröllop Thorskogs slott

0 kommentarer